CONTACTE

Sobre nosaltres

Vam néixer el 2008 com a Turismon després d’una llarga trajectòria al sector turístic i al 2015 vam constituir el grup Turismon Travel S.L per la gestió externalitzada de destins i empreses turístiques i com a Agencia de Viatges Receptiva. Aprofitant la nostra vinculació generacional i estima per aquesta terra, donem resposta a la ‘crida del compartir’. Valorem enormement la implicació dels ciutadans locals, que ens acompanyen de la mà cap als tresors que amaga el nostre petit país: Catalunya.

Missió

Turismon promou un turisme de qualitat i respectuós; dinamitzador de l’activitat turística local. Donant suport a la posada en valor del caràcter identitari de cada lloc, perseguim una immersió cultural a traves de la seva tradició i els seus patrimonis, gastronòmic, arquitectònic i natural.

Visió

Turimon vol:


 • Ser pionera d’un turisme respectuós, sostenible i de qualitat.
  Per això treballem perquè els nostres convidats coneguin ‘casa nostra’ de manera pedagògica i divertida.

 • Crear experiències familiars a mida tenint molt en compte les apetències dels nostres convidats.
  La nostra passió pel territori, la seva gastronomia, naturalesa i etnografia ens porten a crear experiències enriquidores. Viatges per al record.

 • Mostrar-vos els nostres atractius turístics singulars i irrepetibles.
  I ho fem a través del prisma d’aquell qui desitja ensenyar els seus racons secrets. Circuits imprescindibles però, sobretot, també fora de guia.

 • Apropar-vos a experiències úniques a la selecció de “petits grans llocs”.
  Abastem des de petites referències locals fins a grans ítems de reconeixement mundial.

Què fem?

Som Agència de Viatges Receptiva, que mostrem el nostre territori a través dels seus paisatges d’estampa. Ens acompanyen amagats poblets de conte, d’herència romànica i medieval.

En aquest context, oferim una àmplia immersió cultural a través del patrimoni artístic, gastronòmic i arquitectònic català:

 • Oferim serveis de gestió externalitzada a destins i empreses turístiques que vulguin promocionar, comunicar o comercialitzar millor aquells productes i serveis que han elaborat. Co-creem i treballem processos d’innovació empresarial.
 • Participem com a docents en cursos de formació professional del Servei d’Ocupació de Catalunya, Formació Universitària. Conceptualitzem Formació In-Company per als nostres clients.

Innovació social

Potenciem la interacció lúdica, pedagògica i divertida en petits llocs singulars i de gran bellesa.

Promovem la participació i implicació de les persones en descobrir la zona. Pretenem en tot moment passar-nos-ho bé de forma senzilla, a través d’activitats de descoberta, de contacte amb la naturalesa.
Plantegem una immersió real a través de:

 • Rutes paisatgístiques de gran bellesa: “La nostra Toscana empordanesa”, “Secrets d’un passat de Llegenda al Montseny – Lluçanès”
 • Activitats de descoberta a la natura i al nostre patrimoni cultural.
 • Esports suaus per a tothom.
 • Tallers i cursos per aprendre oficis artesans de la mà d’autòctons.
 • Concursos i jocs per equips i individuals.
 • Excursions i visites guiades pràctiques , tot observant l’entorn des de diferents prismes.

Àmbit d’acció

El nostre Empordà, comarca inspiradora mare de genis i il·lustres personatges; de paisatges que sacsegen i hidraten l’ànima. Lloc de retrobada, d’estones que balancegen experiències compartides.

La magnífica Costa Brava, amb racons, cales i camins que descobrirem des del mar , amb contrastos espectaculars, on hi trobarem pobles de pescadors, viles rurals, monestirs i esglésies romàniques, restes iberes i ruïnes grecoromanes, barris jueus, fortificacions medievals i cases indianes. I el llegat surrealista de Salvador Dalí.

El Montseny, un patrimoni universal. Reserva de la Biosfera, és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans concentracions urbanes.

El Lluçanès. Paisatge, art i gastronomia de primera fila s’ajunten en aquest altiplà (un dels millors miradors que hi ha a Catalunya, des del que s’abasta el Pedraforca, el Pirineu, el Montseny i Montserrat). Per això, abandonats una estona els ulls en la llunyania, la terra ens convida a abaixar-los i a perdre’ns pels camins, pobles, masies i castells, i per les seves històries de pastors, bruixes, bandolers i soldats.

Hem contribuït a la gestió d’un Turisme Sostenible

Projectes de Gestió de Destins i Empresa Turística:

Boscos de Bruixes i Bandolers
www.bruixesibandolers.com

Espai PerotRocaguinarda (Olost)
plus.google.com/+EspaiPerotRocaguinarda/posts

Santa Coloma com mai l’has vist Itineraris Teatralitzats a Santa Coloma de Gramanet
www.gramenet.cat/la-ciutat/gramenet-turisme/que-fer/i neraris/santa-coloma-com-mai-lhas-vist

Pla desenvolupament enoturisme del cava per la Patronat PIMECAVA
www.pimecava.cat

Pla Usos del Espai del Peix del Museu de la Pesca de Palamós
www.museudelapesca.org

Pla de Marketing i Representació Comercial per FESTA Apartaments Turístics
www.festamar.com

L’equip que ho fa possible?

 • Pol Fages Ramió
  Sota la premissa que ” La Vida son estonetes i els petits moments son els que recordem” lidera un equip per tal de “Fer Feliços els clients” i ” Treballar AMB ells i no PER a ells”.
  Diplomat en Turisme per l’Escola CETT de Barcelona i Postgrau en Gestió Empresa Turística per Cornell University ( EE.UU) i amb llarga trajectòria al sector turístic nacional i internacional. Ha liderat projectes innovadors en el sector en el camp de l’enoturisme del cava, llegendes de bruixes i bandolers, Museu de la Pesca de Palamós, esdeveniments innovadors i itineraris per descobrir municipis no turístics.
  Després d’iniciar el projecte Turismon l’any 2008, el 2015 empren de nou una iniciativa empresarial amb Turismon Travel, per al llançament de la seva primera proposta d’Experiències Turístiques en un entorn rural, en destins amb un desenvolupament turístic amb alt potencial de creixement i amb un alt valor innovador i que representa en si mateix un nou paradigma en l’àmbit de la creació, comercialització i promoció de producte turístic.
  Li agrada descobrir indrets del territori, compartir-los amb els seus clients i sobretot cuidar tots els detalls que ells no veuen, però que acaben sent molt importants.
  Parla amb fluïdesa català, espanyol, anglès, francès.
 • Manel Ferreres Vidal
  Amb estudis de Dret, estudis universitaris del món Romà, Prehistòria i història antiga de Catalunya i recerca autodidacta en els àmbits de la història antiga medieval, amb ampli coneixement del territori del Baix Empordà.
  Amb els seus coneixements podrem descobrir indrets sorprenents del nostre territori d’una forma molt amena i didàctica , gràcies a la seva experiència en visites guiades per a grups i escoles en el jaciment Iber d’Ullastret.
  Gran coneixedor dels vins i l’enoturisme i propietari de “La Porta del Vi” a La bisbal d’Empordà, botiga i distribució de vins des del 2003.
  Parla amb fluïdesa espanyol, català, anglès, francès.
 • Jordi Caupena Mas
  Àmplia experiència en el món del periodisme i assessorament en comunicació. Amb resultats extraordinaris però sempre a l’ombra del client. Ha treballat amb Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Blanes, Patronat de Turisme Costa Brava, Fundació Federacions d’Entitats Andaluses a Catalunya, Associació de Comerciants del barri del Fondo Santa Coloma de Gramenet, Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, Centre Vic, L’empresa Oller, especialitzada en l’elaboració de taps de suro, la Fundació Ulls del món i la ONG Barcelona Acció Solidària, Associació Municipis Boscos de Bruixes i Bandolers (Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Viladrau, Olost i Sant Feliu Sasserra).
 • Mar Melchor Ventulà
  Arquitecte per la Universitat Politècnica de Barcelona – Post Grau en Patologies de l’edificació i Arquitectura tradicional
  Ha participat en la redacció de figures de planejament urbanístic municipal, modificacions puntuals de planejament i planejament derivat, destacant la seva experiència professional en el marc de l’administració pública a nivell local i comarcal.
  Ha col·laborat en estudis d’anàlisi i diagnosi de la realitat territorial del sòl rural i suburbà arreu d’Espanya, com a suport a tasques de docència o com a pas previ a la redacció de planejament urbanístic.
  Coneixement extens del territori del Baix Empordà pel que fa a Patrimoni Arquitectònic , amb especial coneixement entorn al massís de les Gavarres.
  Parla amb fluïdesa espanyol, català, anglès, francès, alemany.
 • Bjorn Hinners
  Arquitecte Dipl.-Ing. (FH-Oldenburg) a Alemanya
  – Màster en Arquitectura del Paisatge (EFLA), ETSAB-UPC
  – Títol oficial de fuster d’estructures “Geselle” a Alemanya.
  Va realitzar la seva tesina sobre el paisatge de pedra seca del Cap de Creus (Cap de Creus, paisatges i pedres) com a treball final del màster d’Arquitectura del Paisatge (UPC)
  Ha participat en el International Landart Festival 2009 de Girona i es autor de diverses obres de Land Art amb Idoia Lizeaga
  Com a paisatgista ha treballat en diferents escales del paisatge: projectes d’espais fluvials, corredors verds, recuperació d’espais naturals, parcs, jardins…, exposant l’ any 2014 a la Biennale de Venezia, a l’exposició INNESTI / GRAFTING, BIENNALE DE VENEZIA 2014, amb el projecte “Riqualificazione della diga foranea nel golfo della Spezia”, amb Marzio Clementi.Parla amb fluïdesa : Alemany (llengua materna), anglès, francès, català, castellà.

Associacions i Mencions

 • Projecte Boscos de Bruixes i Bandolers: Va obtenir el 2n lloc en els “SustainableAwardsSkal International”, entregats en el marc del 74e Congrés Mundial celebrat a Nova York.
  Des del 2012 fins l’actualitat, les diferents accions realitzades pel projecte “Boscos de Bruixes i Bandolers” ha tingut una fructífera repercussió en mitjans de comunicació. Reculls de premsa:
  Boscos de Bruixes i Bandolers 2013-2014.
  Santa Coloma com mai l’has vist 2013.

Turismon és membre de:

GIGS (Girona Guide Services)

www.gigsgirona.com

ACAVE (Associació Catalana d’Agencies de Viatges)
www.acave.travel

SKAL INTERNATIONAL (Associació Internacional de professionals del turisme)
www.skal.travel

Membre Afiliat de l’Agencia Catalana Turisme i Start-UP DMC Tourism
www.act.cat

Club Cultura del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona

www.costabrava.org

Cambra de Comerç de Palamós

http://www.cambrapalamos.org/


Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->