Grand Tour de Catalunya - Turismon

CONTACTE

Grand Tour de Catalunya

Un viatge ple de viatges

Pròximes sortides

Què és el Grand tour de Catalunya?

Grand Tour de Catalunya

Grand Tour de Catalunya
El Grand Tour és un itinerari que compta amb 5 etapes diferents i es pot realitzar de manera completa amb 13 dies. Com s’ha esmentat es divideix en 5 trams diferents, que alhora, es divideixen en diferents etapes.

Els quals són:

El públic objectiu que envolta la ruta creada per tal de conèixer els paisatges, gastronomia i costums de Catalunya és un turista interessat per la cultura i d’un poder adquisitiu mitjà-alt. Normalment, viatgen amb el seu propi vehicle, la qual cosa els hi permet no només tenim més llibertats a la hora de viatjar, sinó també ens aporta a nosaltres la llibertat de poder personalitzar al màxim possible l’itinerari que es proposa.

Un dels aspectes més rellevants en quan als viatges és que acostumen a tenir una durada d’entre 5 i 7 dies.

Si bé és cert que el mercat turístic és un mercat canviant i completament dinàmic, s’ha establert una tendència basada en el turisme eco friendly i la sostenibilitat de les accions que s’hi realitzen.

A més a més, el turista passa de voler gaudir d’un itinerari a voler gaudir d’una experiència, buscant en tot moment formar part i conviure amb la població local.

Per acabar, un dels principals atractius del nostre territori és la costa i el turisme de sol i platja, al que, per tal d’introduir una categoria nàutica i crear combinacions que permetin mostrar la diversitat d’activitats turístiques que ens aporta el territori.

En el nostre cas, des de Turismon Travel buscarem la creació de productes turístics i/o itineraris basats en les rutes i les etapes ja creades, intentant coordinar, alhora, les activitats de les que ja disposem i el factor de la sostenibilitat, que actualment és un dels fenòmens a tenir més en compte. Aquestes idees han de ser innovadores i creatives i basades en les següents categories:

Degut al poder adquisitiu del públic objectiu al que ens dirigim, seria interessant poder crear o buscar activitats d’índole “exclusiu” a un preu no elevat, oferint una experiència diferent i a l’abast de tothom, com podria ser, veure la sortida del sol des de una petita embarcació amb vistes al castell i Far de Tossa de Mar amb esmorzar inclòs, es crea un moment i una sensació única, perquè si, perquè “la vida són ratitos”.

 

Grand Tour de Catalunya

Els nostres packs


Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848