Agència de turisme de qualitat, sostenible i responsable

Som pioners del turisme a Catalunya, oferint experiències personalitzades

Turismon som una Agència de Viatges Receptiva i Guies Oficials que mostrem el nostre territori oferint itineraris i experiències de Cultura, Patrimoni, Enogastronomia i Nàutica; a l’Empordà, la Costa Brava, Girona i Barcelona.

La nostra estima per a aquesta terra i la implicació dels ciutadans locals ens permeten oferir una experiència única que revela els tresors del nostre petit país, Catalunya, a tots aquells que comparteixen la nostra passió pel turisme.

Organitzem esdeveniments a mida per als nostres clients: grups, amics, famílies, companys de feina, empreses…

Experiències
Cultura i Patrimoni

Creem experiències turístiques amb un valor afegit de cultura i patrimoni, oferint als viatgers l'oportunitat de descobrir la riquesa cultural i històrica de les destinacions. Els nostres itineraris inclouen visites a llocs emblemàtics, activitats tradicionals i interaccions amb la comunitat local, permetent una immersió autèntica i significativa. Ens assegurem que cada experiència sigui respectuosa amb el patrimoni i enriqueixi tant els visitants com les comunitats que els acullen. Descobriu amb nosaltres la bellesa i la diversitat cultural del món!

Experiències
Enogastronomia

Oferim experiències enogastronòmiques que combinen la descoberta de sabors autèntics amb l'exploració de la cultura i el patrimoni local. Els nostres itineraris inclouen tastos de vins i productes regionals, visites a cellers històrics i tallers de cuina tradicional. Cada experiència està dissenyada per connectar els visitants amb la tradició culinària de la destinació, proporcionant una comprensió profunda del seu context cultural. Amb nosaltres, gaudireu d'una immersió completa en la gastronomia local, tot respectant i celebrant les seves arrels culturals.

Experiències
Nàutica

Oferim experiències de turisme nàutic que van més enllà de la navegació, combinant l'aventura marina amb el descobriment cultural i natural. Proposem excursions amb vaixell, esports aquàtics, i rutes en kayak o vela, sempre respectant l'entorn i destacant la riquesa del patrimoni marítim local. Els nostres guies experts us endinsaran en la història de la navegació, la vida marina i els costums de les comunitats costaneres. Amb nosaltres, cada sortida al mar es converteix en una experiència enriquidora que connecta els viatgers amb la cultura i la natura d'una manera única i sostenible.

Experiències
Premium

Oferim experiències de turisme premium i de luxe que combinen confort, exclusivitat i autèntic valor cultural. Ens especialitzem en dissenyar viatges a mida que inclouen allotjaments de cinc estrelles, gastronomia gourmet, i activitats privades com visites guiades exclusives i esdeveniments culturals únics. Cada detall és cuidat amb la màxima atenció per oferir experiències sofisticades que permetin als nostres clients gaudir del millor d'una destinació, sempre amb un toc de distinció i autenticitat. Amb nosaltres, l'excel·lència es troba amb el luxe, creant moments inoblidables i significatius.

Experiències
Grand Tour

El Grand Tour de Catalunya és una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

És un viatge i molts viatges a la vegada perquè cada viatger se’l pot organitzar al seu gust, el pot recórrer al seu ritme, en qualsevol moment de l’any, i triar entre una gran oferta d’experiències a fer.

Un ruta circular per descobrir l’essència de Catalunya: connecta icones culturals, paratges naturals i plaers enogastronòmics que defineixen la personalitat d’aquesta terra, tant al medi rural com a l’urbà.

Inspirat en els grans viatges que es van iniciar a mitjans del segle XIX, el Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres, concebut per recorre’l en vehicle motoritzat de dues maneres: en una ruta única de 13 dies o en 5 trams, d’entre 5 i 7 etapes cadascun.

El turisme sostenible i responsable és un dels eixos rellevants d’aquest projecte. Pretén fomentar el coneixement i el respecte pel territori, les seves costums i la seva cultura, i fer-ho de manera inclusiva. Busca potenciar la descoberta de la vida local i dels productes de proximitat, i incentivar el respecte pel medi ambient.

Viu l’emoció de la natura, deixa’t portar per corrents arquitectònics, descobreix sabors, coneix històries humanes excepcionals, gaudeix del territori de manera sostenible: Grand Tour de Catalunya, un viatge ple de viatges.

I ho fem emmarcat en dues característiques que ens defineixen:


Turisme sostenible


Coneixement del territori


Som membres del Grand Tour de Catalunya i oferim un servei d'experiències de qualitat Premium de Catalunya Turisme.

Grand Tour de Catalunya logo

Els nostres itineraris i experiències personalitzades inclouen la possibilitat de gestió de:

Transport

Guies Oficials

Allotjament