CONTACTE
130€ x persona

REGATA SOLSTICI A PALAMOS 24 NOVEMBRE

Regata Creuer " Solstici Hivern" a Palamós

Dates

Experiència

Regata de creuer  ” Sosltici Hivern ” a Palamós.

En primer lloc, els participants es reuneixen en el port amb un patró experimentat que, una vegada embarcats, explica el funcionament del veler.

Posteriorment es participa a l’esmorzar que s’ofereix als regatistes i a la reunió de Patrons a on s’exposa el recorregut que es farà i indicacions sobre la meteorologia i programa social.

Un cop a mar obert i abans de la sortida de la regata, es practiquen diverses maniobres perquè la tripulació es familiaritzi amb el maneig del veler. Posteriorment, s’assignen els rols de cada tripulant i a punt per començar la regata . L’objectiu és passar-ho bé , gaudir de la navegació i aprendre diferents aspectes del vaixell.

El mar és una molt bona opció per dur a terme activitats de distensió i alhora potenciar el rendiment individual. Organització, el treball coordinat, la iniciativa,eficàcia, la comunicació i la capacitat de dirigir són algunes de les habilitats que s’han de posar en pràctica. Al mateix temps, s’alliberen tensions i es comparteix un temps d’esbarjo amb els tripulants .

Eficàcia personal: autocontrol, presa de decisions, gestió del temps i adaptació al canvi.

Relació interpersonal: treball en equip, comunicació i lideratge

La navegació en veler potencia l’esforç de l’equip tot utilitzant les diferents personalitats dels individus per aconseguir un objectiu comú:  Fer navegar el veler i gaudir de l’experiència

És una activitat en què el nou tripulant no ha de tenir coneixement sobre la navegació ja que un patró professional a bord informa i assessora en tot moment de com procedir implicant a tota la tripulació en el maneig del vaixell.

En cas de necessitar transport, allotjament o altres serveis pels acompanyants a consultar les opcions.

Recorregut

Activitats

L’horari inici regata es pot veure afectat per condicions meteorològiques del dia .

 

Especificacions

Què cal portar:

Condicions

Mínim de Persones: 4

En cas de no assolir aquest mínim de persones es retornarà el 100% de l’import a aquelles persones que hagin reservat però no arribin a 4 persones.

Pre-Pagament del servei

En cas d’anul.lació de la regata :

a) Reemborsable 100% en cas que no es realitzi la regata per condicions meteoroliques adverses i que s’avisi amb 24h.

b) Reemborsable 80% en cas que no es realitzi la regata per condicions meteoroliques adverses i es cancel.li durant la reunio de patrons però es continui amb el programa social.

c) No es reemborsarà cap import en cas de sortir a navegar pero es torni abans de l’hora prevista per condicions meteoroligiques o per voluntat dels tripulants.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->