CONTACTE
120€ x persona

#SomCultura EL PATRIMONI AMAGAT DEL CALL JUEU

Resseguint les cases jueves secretes del Barri Vell

Experiència

Destapa el secrets més ben amagats del Call Jueu de Girona!

Tour  pel Barri Vell de la mà de guies locals especialistes que ens mostraran com era el Call de Girona al S.XV, important referent del món jueu d’aleshores.

Caminarem els seus carrerons medievals i entrarem a cases privades que guarden un important patrimoni al seu interior! Sorprenents escenaris, on el temps es va oblidar de córrer, ens transportaran a altres èpoques.

Recorregut

Activitats

Cal presentar-se 15 minuts abans de l’inici de l’activitat.

 

Especificacions

Condicions

Les visites es poden anul·lar per part de TURISMON per causes:

Meteorològiques: desastres naturals, inundacions,…

Causes alienes al control per part de TURISMON

En aquests casos TURISMON retornarà l’import corresponent a les visites reservades. La cancel·lació s’informarà degudament mitjançant el correu electrònic que s’ha facilitat en el procés de reserva.

Una vegada adquirida la seva experiència podrà optar a la seva cancel·lació o bescanvi sempre que ho comuniqui dins del període màxim dels 48 hores previs a l’inici de la mateixa activitat.
En aquest cas, TURISMON ofereix la possibilitat de retornar l’import abonat fins avui o bé, canviar el seu voucher per la mateixa activitat o una altra del mateix valor monetari en altres dates amb disponibilitat i prèvia consulta a l’Organitzador.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->