CONTACTE
5€ x persona

LA BISBAL D’EMPORDÀ En Tots Els Sentits

Gaudireu de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès : Patrimoni, història artesania, comerç, ceràmica, i gastronomia

Dates

Experiència

la bisbal d’empordà en tots els sentits, patrimoni, nucli antic  i  comerços ( https://www.youtube.com/watch?v=gC_Sxnwddwc&feature=youtu.be) serà un recorregut per descobrir el ric patrimoni arquitectònic. L’entramat de carrers estrets i els nombrosos edificis antics mostren l’estructura primigènia de la vila i el traçat de les antigues muralles. La Bisbal d’Empordà és un lloc per assaborir amb calma, sense presses i d’una manera relaxada. Durant la teva visita, fixa’t amb les botigues centenàries , les pastisseries i els comerços locals .( https://www.botiguesdelabisbal.com/ca/els-petits-plaers.html)

Itinerari pel nucli antic de la Bisbal d’Empordà

Al centre històric hi destaca el Castell Palau, un dels castells civils d’origen medieval més ben conservats de Catalunya. Actualment, el Castell Palau forma part de la Ruta dels orígens de Catalunya. Un audiovisual explica els conflictes entre senyors feudals i els seus vassalls a l’època medieval. I es pot visitar la planta noble gràcies a uns personatges històrics virtuals molt singulars. Des de la terrassa superior i encara més des de la torre, les vistes sobre l’Empordà són espectaculars.

Consulteu el llistat comerços i serveis oberts dissabte tarda a la Bisbal aquí 

 

Recorregut

Activitats

Especificacions

Condicions

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848
+34 619 014 484