CONTACTE
8€ x persona

El barri vell de Girona – visita guiada virtual + tertúlia

Passeig virtual pels carrers i els monuments de la ciutat: la seva història i els seus mites

Dates

Experiència

Des del sofà de casa al laberint de la ciutat medieval, per visitar de manera virtual i amb  els comentaris en directe del guia, els interiors de l’antic monestir de Sant Pere de Galligans, la Catedral i els Banys Àrabs. Són joies del ric patrimoni monumental de Girona, com ho és també, el Call Jueu i la seva història, palpable encara entre carrerons estrets i patis amagats.

Les muralles actuals permeten evocar les que van desaparèixer i contemplar espectaculars  panoràmiques des dels punts més enlairats de la ciutat. Virtualment, també es fàcil repassar les imatges que ens queden de l’antiga Girona gremial, la dels mercats a l’Areny i sota els porxos de pedra, i comparar-la amb la d’ara, la de les cafeteries, botigues de disseny  i gelateries de renom internacional

Activitats

El mateix dia, via e-mail, s’enviarà un enllaç a l’adreça que s’hagi indicat en el formulari. 10mnm abans de l’hora s’iniciarà l’accès a la plataforma zoom per tal de verificar la reserva.

Des de l’ordinador no cal tenir cap aplicació instal.lada. Des de dispositius mòbils cal tenir l’aplicació ZOOM.

El guia explicarà en directe durant 1h aprox i a continuació es pot iniciar una tertúlia amb preguntes al guia d’aspectes relacionats amb el tema tractat.

Condicions

no refund

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848
+34 619 014 484