CONTACTE
175€ x persona

GIRONA EXPERIENCE

GASTRONOMIA – MOZART & CALL JUEU

Dates

Experiència

Cap de setmana actiu a Girona! Gaudeix d’una escapada pels sentits.

Ens allotgem en un hotel de 4* al bell mig de la ciutat, a prop de tot.

Dissabte al matí tastarem Girona, un referent en gastronomia mundial, amb una “RUTA GASTRONOMICA” pels carrerons del magnífic Barri Vell. A la tarda ens espera l’activitat “GIRONA SACRA” on el Dr. en història de l’art Jorge Ariza ens explica la CATEDRAL DE GIRONA. Seguidament, copa de cava en mà, participarem en el col·loqui informal amb l’expert.

Acabarem a la Nau Central de la Catedral deleitant-nos amb el concert per a piano “RÈQUIEM de MOZART” a 4 mans amb el duet de reconeixement europeu: Carles Lama i Sofia Cabruja.

Diumenge al matí es desperta amo el tour pel Barri Vell “PATRIMONI AMAGAT PEL CALL JUEU” on descobrirem les cases jueves secretes del Call Jueu.

Benvinguts a Girona

Recorregut

Activitats

Especificacions

Condicions

Meteorològiques: desastres naturals, inundacions,…

Causes alienes al control per part de TURISMON

En aquests casos TURISMON retornarà l’import corresponent a les visites reservades. La cancel·lació s’informarà degudament mitjançant el correu electrònic que s’ha facilitat en el procés de reserva.

Una vegada adquirida la seva experiència podrà optar a la seva cancel·lació o bescanvi sempre que ho comuniqui dins del període màxim dels 48 hores previs a l’inici de la mateixa activitat.
En aquest cas, TURISMON ofereix la possibilitat de retornar l’import abonat fins avui o bé, canviar el seu voucher per la mateixa activitat o una altra del mateix valor monetari en altres dates amb disponibilitat i prèvia consulta a l’Organitzador.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->