joc de trons girona visita guiada virtual Nadal 2020

CONTACTE
10€ x persona

JOC DE TRONS a Girona – Visita guiada virtual

Visita on-line con imágenes de los lugares y videos de la serie y explicaciones de los guias en directo

Dates

10€ és el preu per conexió, no per persona.

comprar 1 adult =  comprar 1 connexió virtual

Realitzeu diferents reserves per les connexions virtuals que necessiteu. (Exemple : Si voleu regalar a alguna altre persona a més de vosaltres feu Una reserva al vostre nom i Una Altra reserva a nom de l’altra persona ( posant el vostre o el seu correu electrònic)
En fer el pagament s’envia un mail de confirmació.

24h abans de la visita s’envia l’enllaç de la plataforma zoom.

 

Experiència

Al setembre de 2015 Girona va rebre durant tres setmanes l’equip de rodatge de la sèrie internacional de HBO “Game of Thrones”. En aquesta visita coneixerem les localitzacions de la ciutat que es poden veure en diferents escenes de la sisena temporada, i descobrirem sorprenents connexions entre la historia real  i la de ficció. Es veuran els vídeos de la sèrie on apareix Girona, i es comparen amb les imatges del lloc. Es parla també dels actors i actrius principals, del creador de la sèrie, anècdotes i altres detalls que van tenir lloc durant i després del rodatge. Una visita de cine! i des del sofà de casa.

IDIOMA DE LA VISITA:  CASTELLA

Activitats

2h abans del dia i hora i via e-mail, s’enviarà un enllaç a l’adreça que s’hagi indicat en el formulari. 10mnm abans de l’hora s’iniciarà l’accès a la plataforma zoom per tal de verificar la reserva.

Des de l’ordinador no cal tenir cap aplicació instal.lada. Des de dispositius mòbils cal tenir l’aplicació ZOOM.

Un guia en directe des del carrer i un altra també en directe des de l’estudi per ampliar les explicacions amb el suport d’imatges. Els guies explicaran en directe durant 1h aprox i a continuació es pot iniciar una tertúlia amb preguntes al guia d’aspectes relacionats amb el tema tractat.

Condicions

no refund

 

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848