CONTACTE
10€ x persona

DI-VINUM visita guiada virtual

el Vi, una història de grecs i romans

Dates

preu per conexió, no per persona

comprar 1 adult = comprar 1 conexió

 

Experiència

Parlarem del vi com element civilitzador.
De com ens arriba a Empúries de la mà dels gregs i de com els romans expandeixen el conreu de la vinya a les contrades empordaneses prrimer i després a la resta del territori català.
Coneixerem els seus usos,costums i tradicions que romanen encara ben vives avui en dia, un lligam que ens connecta amb els nostres avant-passats i amb la terra.
En resum, una visita que ens convida a descobrir els orígens i evolució de la vinya i del vi i la història i llegenda del nèctar diví. La beguda dels déus, de Dionís i de Bacus.

Activitats

2h abans del dia escollit, via e-mail, s’enviarà un enllaç a l’adreça que s’hagi indicat en el formulari. 10mnm abans de l’hora s’iniciarà l’accès a la plataforma zoom per tal de verificar la reserva.

Des de l’ordinador no cal tenir cap aplicació instal.lada. Des de dispositius mòbils cal tenir l’aplicació ZOOM.

Un guia en directe des del carrer i un altra també en directe des de l’estudi per ampliar les explicacions amb el suport d’imatges. Els guies explicaran en directe durant 1h aprox i a continuació es pot iniciar una tertúlia amb preguntes al guia d’aspectes relacionats amb el tema tractat.

 

Condicions

no refund

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848
+34 619 014 484