CONTACT
8€ per person

LA PEDRA DE GIRONA I LES SEVES MURALLES – Visita Virtual + tertúlia

Passejada virtual per les pedreres, edificis emblemàtics i muralles de Girona, tot resseguint la petjada de la pedra i la història de la ciutat.

Dates

preu per conexió, no per persona.

A l’apartat gratuit de nens del formulari de reserva, agrairem s’indiqui quantes persones ho miraran

Experience

Visita virtual per conèixer la més antiga i visible protagonista de la ciutat: LA PEDRA DE GIRONA. Com es va formar, com s’extreia i treballava aquesta pedra i què ha suposat per la ciutat. La seva presència i el bon ofici dels picapedrers locals van donar forma als seus edificis civils, religiosos i militars, des dels orígens fins als nostres dies.

Còmodament asseguts a casa, la visita virtual permet pujar als cims de la muntanya de les Pedreres i  baixar als principals indrets de la ciutat, tot repassant el passat i el present de les diverses muralles que han envoltat i protegit la vila, amb la veu en directe d’un guia oficial.

Activities

El mateix dia, via e-mail, s’enviarà un enllaç a l’adreça que s’hagi indicat en el formulari. 10mnm abans de l’hora s’iniciarà l’accès a la plataforma zoom per tal de verificar la reserva.

Des de l’ordinador no cal tenir cap aplicació instal.lada. Des de dispositius mòbils cal tenir l’aplicació ZOOM.

El guia explicarà en directe durant 1h aprox i a continuació es pot iniciar una tertúlia amb preguntes al guia d’aspectes relacionats amb el tema tractat.

Conditions

no refund

Join the adventure?

BOOK

Any questions?
+34 619 335 848
+34 619 014 484