El Cor de les Guilleries: una setmana per a compartir - Turismon

CONTACTE
x persona

El Cor de les Guilleries: una setmana per a compartir

Setmana a Sant Hilari Sacalm

Experiència

Vine a passar una setmana a Sant Hilari Sacalm i descobreix a través de diferents activitats la capital de les Guilleries.

Descobreix Sant Hilari Sacalm, la capital de les Guilleries, el km 0 d’un feréstec i -encara- poc conegut massís a tocar del Montseny. Un km 0 on la natura i els boscos ens regalen amb generositat innumerables fruits, sensacions i productes, on són més agraïts que mai amb qui els visita i estima, i on arriben als màxims nivells de bellesa, pau i autenticitat. Desconnecta de la rutina i endinsa’t a les Guilleries tot realitzant diferents tipologies d’activitats relacionades amb la natura!

Per reserves , aclariments o altres pressupostos en base número de persones o programes per e-mail :

Oficina de Turisme Sant Hilari Sacalm :
T. 972 869 686 oficinaturisme@santhilari.cat
De dilluns a dissabte de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
Diumenges i festius de 10h a 13.30h (tardes tancat)
www.lesguillerieskm0.cat

 

Recorregut

Activitats

Podeu descarregar aquí el PDF amb més informació de les activitats.

DILLUNS
Benvinguda als visitants a l’Oficina de Turisme
Entrega d’una bossa amb un obsequi i informació pràctica sobre les activitats, llocs de sortida, telèfons i altres. A més a més es visitaran les instal·lacions de Can Rovira i la Sala dels Armats.

A les 19h: Ruta racons de Sant Hilari
Ruta pel centre del poble acompanyats d’un guia que explica els edificis més importants del poble, fets curiosios, etc. Té una durada aproximada d’entre una hora i una hora i mitja.

DIMARTS

A les 10h: Visita a l’Antic Balneari de la Font Picant
Visita guiada pels entorns, les fonts i l’interior de l’antic hotel. Va ser un dels balnearis més famosos d’Espanya a començaments del segle XX ja que era reconegut per les seves fonts d’aigües mineromedicinals.
A les 12h: Visita al Centre Artesà de la Torneria i obsequi de baldufa personalitzada
Activitat que permetrà conèixer l’evolució històrica que aquest ofici ha patit al llarg de la història a través de demostracions fetes per mestres artesans. Dins la bossa de benvinguda hi haurà un val per presentar al Centre Artesà que permetrà aconseguir una baldufa personalitzada.

De les 17.30h a les 18.30h: Pràctica contemplativa amb Ànima de Natura
Activitat de salut que consisteix en caminades suaus i contemplacions de la natura en rutes i camins de les Guilleries. Aproximadament dura una hora on a part de fer exercici es practica l’art de contemplar a través d’una passejada en grup pel bosc.
A les 19h: Degustació d’embotits, formatges i vins de la zona al Celler d’en Jordi
El Celler d’en Jordi és una és una gastro-botiga que destaca per la seva vinoteca i els productes gourmet de la zona. Es podrà gaudir d’un tast de diversos productes.

DIMECRES
Dia lliure

DIJOUS

A les 10h: Bany de Bosc amb l’Associació Sèlvans
Els banys de bosc són passejades tranquil·les en silenci i en lentitud en boscos amb elements de maduresa, en grups petits i mitjançant guiatge. L’Associació Sèlvans és un grup de persones que, sense ànim de lucre, treballen conjuntament amb la missió principal de conservar el patrimoni forestal més singular i de més alt valor natural.

A les 18h: Ruta de Tapes
Es podrà realitzar una ruta de tapes per un total de 4 bars del poble on poder gaudir d’una tapa i d’una beguda. Finalment, es podrà gaudir d’un tall de gelat artesà de la gelateria del poble.
A les 22h: Concert a la fresca als Jardins de Can Rovira
Concert a la fresca situat als jardins situats al darrera de l’Oficina de Turisme amb servei de barra per gaudir d’un ambient festiu.

DIVENDRES

A les 10.30h: Ruta llegendes de Sant Hilari
Ruta pel centre del municipi on s’expliquen les diferents llegendes que amaga la capital de les Guilleries anant als racons amb més misteri. Té una durada aproximada de una hora.

A les 14h: Dinar a Fonda Rita
Dinar en un restaurant familiar amb més de 100 anys d’història on actualment hi ha la la cinquena generació. Es caracteritza per oferir cuina casolana i està situat al centre del municipi.

De 16:30 a 18:30h: Bateig d’Ànima de Natura
Activitat de salut pels boscos de les Guilleries a càrrec d’Ànima de Natura. Consisteix en una experiència introductòria que convida a tenir contacte amb la naturalesa per prendre consciència dels seus valors i significats, del seu benefici en el nostre benestar i de com ens ajuda a millorar el mateix autoconeixement en l’àmbit espiritual i emocional.

A les 21h: Contemplació del cel estrellat de les Guilleries amb pícnic
Passejada noctura amb contemplació del cel estrellat de les Guilleries amb pícnic de productes locals
de Sant Hilari: embotit, formatges, pa cuit en forn de llenya, etc.

DISSABTE

De 9 a 13h: Bany d’aigua dolça amb Ànima de Natura
Activitat de salut a càrrec d’Ànima de Natura. Amb aquesta experiència amb l’aigua dolça permet aprendre a fluir, a flexibilitzar la vida i a adaptar-nos a la vida present sense oblidar els nostres somnis, els nostres objectius i reptes, per a transportar aquests aprenentatges per assolir-los.
A les 14h: Dinar a Camins de Bosc
Dinar en una àrea recreativa forestal totalment equipada amb totes les comoditats. Ofereixen barbacoes i taules, servei de bar i rebost, serveis, zona de jocs per nens, miradors, hamaques per descansar, rutes marcades i molt més.
Tarda lliure

DIUMENGE

De 9 a 13h: Ruta guiada pels boscos de les Guilleries
Ruta per algun indret natural de les Guilleries d’una durada aproximada de tres hores que permet conèixer l’entorn natural de les Guilleries.

A les 13.30h: Vermut i dinar al Restaurant Montseny
Dinar en un restaurant cèntric que ofereix una varietat de plats de cuina catalana tradicional amb tocs de creativitat i gastronomies de qualitat elaborades majoritàriament amb productes de proximitat.
Tarda lliure

Hi ha diferents tipologies d’allotjaments amb característiques i capacitats diferents, tria la que més s’adapti al que busques!
*Un cop feta la reserva l’organització confirmarà en un màxim de 24 o 48 hores si hi ha disponibilitat.

Hotel Ripoll:
L’Hotel Ripoll és un establiment de 3 estrelles. Des de 1910, la família Ripoll es dedica al món de la hostaleria en aquest establiment centenari totalment renovat i situat al centre de Sant Hilari Sacalm.

Fonda Rita:
La Fonda Rita és una pensió de dues estrelles situat la centre del municipi amb més de 100 anys d’història. És una empresa familiar on actualment hi trobem la cinquena generació.

Cal Veterinari:
Cal Veterinari és un habitatge d’ús turístic situat en un edifici emblemàtic del centre del municipi amb una capacitat màxima de 5 persones. Va ser construït l’any 1935 i es va reformar íntegrament l’any 2007.

Casa Olivera:
Casa Olivera és un habitatge d’ús turístic situat al centre del municipi, molt a prop de la Font del Pic i la Font Vella amb una capacitat de 4 persones. És un allotjament típic de la regió amb tota la comoditat i un toc de modernitat ja que està completament reformat.

Torre Can Ripoll:
La Torre Can Ripoll és un habitatge d’ús turístic caracteritzat per ser una casa còmode i confortable amb habitacions molt espaioses. Disposa de jardí, terrassa i piscina privada disponible a l’estiu. La capacitat és de màxim 9 persones.

Ca la Venturita:
Ca la Venturita és un habitat d’ús turístic situat al centre del municipi, a prop de la Font del Pic i la Font Vella amb una capacitat màxima de 7 persones. És un refugi de benestar i tranquil·litat, un jardí en plena naturalesa on experimentar les bondats del bosc de les Guilleries.

Can Casadesús:
Can Casadesús (Turistic home) és un habitatge d’ús turístic situat al centre, molt a prop de l’Oficina de Turisme. Es troba en una casa antiga reformada recentment i té una capacitat màxima de 12 persones.

Apartaments Sa Calm:
Apartaments Sa Calm un habitatge d’ús turístic situat a prop del centre que consta de 3 pisos. Es troba en una casa antiga reformada i té capacitat per 2, 4 i 6 persones en cadascun dels pisos.

 

 

Especificacions

Preus dels allotjament

Podeu descarregar aquí el PDF amb els preus total del paquet en funció de l’allotjament escollit.

Aclariments o altres pressupostos en base número de persones o programes per e-mail a info@turismon.net

Oficina de Turisme Sant Hilari Sacalm :
T. 972 869 686 oficinaturisme@santhilari.cat
De dilluns a dissabte de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
Diumenges i festius de 10h a 13.30h (tardes tancat)
www.lesguillerieskm0.cat

Condicions

Exposem a continuació els casos de devolució o no devolució de cobraments en funció de la casuística de cada cas.
Remarquem que la predisposició inicial davant de qualsevol imprevist, per ambdues parts, estarà totalment orientada a resoldre el conflicte mitjançant qualsevol eina disponible, ja siguin ajornaments, rebaixes, compensacions i amb l’objectiu de generar sempre la millor experiència possible pel client i no arribar per tant a l’anul·lació del servei.

1. Casos en què la devolució de cobraments serà íntegra per al client:
1.1 Després de fer la reserva i per mort de familiar.
1.2 Per decisió de l’empresa en cas de no poder oferir els serveis previstos tal i com van ser contractats.
2. Casos en què la devolució no serà íntegra o no es donarà:
2.1 Si el client anul·la el seu servei o no es presenta sense complir cap de les condicions anteriors.
2.2 Si el client decideix en l’últim moment no realitzar el servei per objeccions pròpies que no impedeixen la realització del servei.
2.3 Si la cancel·lació es realitza un mínim de 2 setmanes abans de la data de servei, el client rebrà el 100% de la reserva.
2. 4 Si la cancel·lació es realitza durant les 48h anteriors a la celebració de l’activitat es tornarà només el 60% de la reserva ingressada, en concepte de danys a l’activitat.

Les condicions generals poden ser subjectes a canvis i es confirmaran a la realització i formalització de la reserva.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848