El cor de les Guilleries: una experiència per compartir - Turismon

CONTACTE
x persona

El cor de les Guilleries: una experiència per compartir

Cap de setmana a Sant Hilari Sacalm

Experiència

Vine a passar un cap de setmana a Sant Hilari Sacalm i descobreix a través de diferents activitats la capital de les Guilleries.

Descobreix Sant Hilari Sacalm, la capital de les Guilleries, el km 0 d’un feréstec i -encara- poc conegut massís a tocar del Montseny. Un km 0 on la natura i els boscos ens regalen amb generositat innumerables fruits, sensacions i productes, on són més agraïts que mai amb qui els visita i estima, i on arriben als màxims nivells de bellesa, pau i autenticitat. Desconnecta de la rutina i endinsa’t a les Guilleries tot realitzant diferents tipologies d’activitats relacionades amb la natura!

Per reserves, aclariments o altres pressupostos en base número de persones o programes per e-mail :

Oficina de Turisme Sant Hilari Sacalm :
T. 972 869 686 oficinaturisme@santhilari.cat
De dilluns a dissabte de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
Diumenges i festius de 10h a 13.30h (tardes tancat)
www.lesguillerieskm0.cat

Benvinguda al visitant:
Des de l’Oficina de Turisme es dona la benvinguda i una bossa amb diferents materials pràctics pel cap de setmana i un obsequi.

Activitat de salut:
Reconnecta amb la naturalesa a través d’activitats relacionades amb salut ofertes per Associació Sèlvans i Ànima de Natura.
Associació Sèlvans neix com a grup de persones que sense ànim de lucre treballen conjuntament amb la missió principal de conservar el patrimoni forestal més singular i de més alt valor natural dels boscos. Ofereixen l’activitat de Bany de Bosc, la qual consisteix en passejades tranquil·les en silenci i en lentitud en boscos amb elements de madures, en grups petits i mitjançant guiatge.
Ànima de Natura és una empresa que es basa en l’acompanyament personal basat en el coneixement i saviesa de la natura, entenent la natura como a mentora i mestra i la persona a nivell holístic. Ofereixen activitats com Bany de Bosc, Bany de Natura, Bany d’Aigua Dolça o Bany d’Ànima de Natura.

Dinar a Camins de Bosc:
Camins de Bosc és una àrea forestal recreativa creada per una empresa familiar que han trobat una via complementària sostenible a la tradicional explotació de la propietat forestal. Ofereixen barbacoes i taules, servei de bar i rebost, serveis, zona de jocs per nens, miradors, hamaques, rutes marcades i molt més. Un dels dies es podrà gaudir d’aquesta zona tot dinant.

Antic Balneari de la Font Picant:
L’Antic Balneari de la Font Picant va ser un dels balnearis més famosos d’Espanya a començaments del segle XX ja que era reconegut per les seves fonts d’aigües mineromedicinals. Amb el temps es va anar convertint en el centre d’estiueig del poble i també un lloc de trobada de la burgesia catalana.

Centre Artesà de la Torneria:
El Centre Artesà de la Torneria és un centre d’interpretació on es pot conèixer l’evolució històrica que aquest ofici ha patit al llarg de la història. A través de demostracions fetes per mestres artesans es pot presenciar com amb la constància i dedicació es transforma el tronc d’un arbre en una peça de regal.

Vermut i dinar al Restaurant Montseny
Dinar en un restaurant cèntric que ofereix una varietat de plats de cuina catalana tradicional amb tocs de creativitat i gastronomies de qualitat elaborades majoritàriament amb productes de proximitat.

Activitat organitzada des de l’Oficina de Turisme
Consulta en el següent link les activitats que organitzem durant l’estiu:
https://lesguillerieskm0.cat/ca/activitats/activitats-destiu-2022/

Hi ha diferents tipologies d’allotjaments amb característiques i capacitats diferents, tria la que més s’adapti al que busques!
*Un cop feta la reserva l’organització confirmarà en un màxim de 24 o 48 hores si hi ha disponibilitat.

Hotel Ripoll:
L’Hotel Ripoll és un establiment de 3 estrelles. Des de 1910, la família Ripoll es dedica al món de la hostaleria en aquest establiment centenari totalment renovat i situat al centre de Sant Hilari Sacalm.

Fonda Rita:
La Fonda Rita és una pensió de dues estrelles situat la centre del municipi amb més de 100 anys d’història. És una empresa familiar on actualment hi trobem la cinquena generació.

Casa Olivera:
Casa Olivera és un habitatge d’ús turístic situat al centre del municipi, molt a prop de la Font del Pic i la Font Vella amb una capacitat de 4 persones. És un allotjament típic de la regió amb tota la comoditat i un toc de modernitat ja que està completament reformat.

Ca la Venturita:
Ca la Venturita és un habitat d’ús turístic situat al centre del municipi, a prop de la Font del Pic i la Font Vella amb una capacitat màxima de 7 persones. És un refugi de benestar i tranquil·litat, un jardí en plena naturalesa on experimentar les bondats del bosc de les Guilleries.

Can Casadesús:
Can Casadesús (Turistic home) és un habitatge d’ús turístic situat al centre, molt a prop de l’Oficina de Turisme. Es troba en una casa antiga reformada recentment i té una capacitat màxima de 12 persones.

Recorregut

Activitats

Les activitats es concretaran en funció del cap de setmana escollit un cop feta la reserva. Inclouen activitat de salut, ruta guiada, activitat cultural i patrimonial, allotjament i dinar en un restaurant i en una àrea recreativa forestal.

 

Especificacions

Preus dels allotjament

Podeu descarregar aquí el PDF amb els preu total del paquet en funció de l’allotjament escollit.

Aclariments o altres pressupostos en base número de persones o programes per e-mail a info@turismon.net

Oficina de Turisme Sant Hilari Sacalm :
T. 972 869 686 oficinaturisme@santhilari.cat
De dilluns a dissabte de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
Diumenges i festius de 10h a 13.30h (tardes tancat)
www.lesguillerieskm0.cat

Condicions

Exposem a continuació els casos de devolució o no devolució de cobraments en funció de la casuística de cada cas.
Remarquem que la predisposició inicial davant de qualsevol imprevist, per ambdues parts, estarà totalment orientada a resoldre el conflicte mitjançant qualsevol eina disponible, ja siguin ajornaments, rebaixes, compensacions i amb l’objectiu de generar sempre la millor experiència possible pel client i no arribar per tant a l’anul·lació del servei.

1. Casos en què la devolució de cobraments serà íntegra per al client:
1.1 Després de fer la reserva i per mort de familiar.
1.2 Per decisió de l’empresa en cas de no poder oferir els serveis previstos tal i com van ser contractats.
2. Casos en què la devolució no serà íntegra o no es donarà:
2.1 Si el client anul·la el seu servei o no es presenta sense complir cap de les condicions anteriors.
2.2 Si el client decideix en l’últim moment no realitzar el servei per objeccions pròpies que no impedeixen la realització del servei.
2.3 Si la cancel·lació es realitza un mínim de 2 setmanes abans de la data de servei, el client rebrà el 100% de la reserva.
2. 4 Si la cancel·lació es realitza durant les 48h anteriors a la celebració de l’activitat es tornarà només el 60% de la reserva ingressada, en concepte de danys a l’activitat.

Les condicions generals poden ser subjectes a canvis i es confirmaran a la realització i formalització de la reserva.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
+34 619 335 848