CONTACTE
10€ x persona

Cruïlles _ Corçà VISIT EMPORDANET

Viu les joies del romànic i medieval dels pobles amb encant de Cruïlles i Corçà

Dates

Experiència

Cruïlles és un petit poble de marcat caràcter medieval que conserva part de la seva muralla i la Torre de l’Homenatge de l’antic castell. Des de dalt de la torre, de planta circular i de 26 metres d’altura que es troba al centre de la plaça del poble, tindreu una visió excepcional del monestir de Sant Miquel de Cruïlles amb les Gavarres de fons i de la plana de l’Empordanet fins el mar.

El monestir benedictí de Sant Miquel de Cruïlles és una joia del romànic català. En els últims anys, s’hi han realitzat diversos processos de conservació i restauració. A l’interior, es pot observar fantàstiques pintures romàniques dels lleons i la traïció de Judes, la gran pica baptismal feta d’una sola peça i altres elements d’interès com ossaris gòtics i sepultures. També es pot veure on es trobava ubicada la biga de Cruïlles, una biga romànica policromada que actualment s’exposa al Museu d’Art de Girona.

Al petit poble medieval de Corçà, les pedres de les seves cases ens parlen sobre la seva història. Les inscripcions de les portes ens indiquen les famílies i els oficis dels seus habitants al s. XVIII.

Corçà ens mostra el seu llarg passat medieval en els seus carrers i cases, però també compta amb un passat indià destacable.

Aquí teniu la possibilitat d’entrar a l’interior de Villa Luz, una meravellosa casa indiana privada, que ens queda com a testimoni de l’aventura cubana del segle XIX, en la qual aquest poble hi tingué diversos protagonistes. El seu estil colonial no només està reflectit a les seves estances, sinó també al jardí esplèndid.

Un viatge inesborrable a la casa d’una família que va anar a Cuba i va tornar a Corçà.

ES POT SUBSTITUIR AQUESTA EXPERIENCIA PER UNA DE MÉS COMPLETA VISITANT L’ERMITA PRE-ROMÀNICA  DE SANT ROMÀ DE SIDILLÀ I GAUDINT D’UN BON DINAR… PER RESERVES ANAR A :

EL ROMÀNIC DE L’EMPORDÀ A CRUÏLLES- CORÇÀ – SANT ROMÀ DE SIDILLÀ A FOIXÀ I DINAR

Recorregut

Activitats

Especificacions

Condicions

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->