CONTACTE
12€ x persona

#SomCultura: VISITA al PASSAT INDIÀ de CORÇÀ

CORÇÀ MEDIEVAL & CASA INDIANA "VILLA LUZ"

Dates

VISITES PRIVADES SOTA PETICIÓ

Experiència

Corçà ens mostra el seu llarg passat medieval i indià en els seus carrers, cases i el seu traçat emmurallat, ara fossilitzat en el temps. Visita aquesta vila d’encant i descobreix l’interior privat de Villa Luz, una casa indiana que ens queda com a testimoni de l’aventura cubana del segle XIX. Endinsa’t dins les vides indianes de la família Carbonell – Bastida tot prenent un refrigeri sota el parral de roses per entendre un passat on “fer les Amèriques” era una realitat.

Recorregut

Activitats

Condicions

Data màxima de reserva: RECOMANAT 24h d’antelació per assegurar la plaça i màxim fins 1h abans de la visita en cas que hi hagin places disponibles.

Les visites es poden anul·lar per part de TURISMON per causes:

Meteorològiques: desastres naturals, inundacions,…

Causes alienes al control per part de TURISMON

En aquests casos TURISMON retornarà l’import corresponent a les visites reservades. La cancel·lació s’informarà degudament mitjançant el correu electrònic que s’ha facilitat en el procés de reserva.

Una vegada adquirida la seva experiència podrà optar a la seva cancel·lació o bescanvi sempre que ho comuniqui dins del període màxim dels 48 hores previs a l’inici de la mateixa activitat.
En aquest cas, TURISMON ofereix la possibilitat de retornar l’import abonat fins avui o bé, canviar el seu voucher per la mateixa activitat o una altra del mateix valor monetari en altres dates amb disponibilitat i prèvia consulta a l’Organitzador.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->