CONTACTE
240€ x persona

#SomCultura: BURRICACHING EMPORDANÈS

CULTURA, GASTRONOMIA I PAISATGE AMB E-BIKE

Dates

ALTRES DATES SOTA PETICIÓ

Experiència

Cap de setmana actiu en família al Baix Empordà. Joc Geocatching Turismon amb bicicleta elèctrica per descobrir el territori empordanès i el patrimoni cultural – Iber, Romà i Feudal – que allotja. Recorregut assequible (18km aprox.) amb guia local, on gaudirem de paisatges toscans, de l’entorn rural i de la seva arquitectura medieval. Participarem en oficis tradicionals com el de la ceràmica artesanal o l’elaboració de recuits i formatges i tastarem la gastronomia local del petit productor. Al llarg del nostre recorregut, cercarem petites pistes amagades al camí per completar un mapa amb premi sorpresa! Finalitzarem el recorregut amb un dinar a l’empordanesa!

L’endemà visitarem La Bisbal d’Empordà, capital creativa del Baix Empordà amb més de 500 anys de tradició ceramista. Entrarem al TERRACOTTA MUSEU, recorrerem el CASC ANTIC i el CALL JUEU, i acabarem passejant pels passadissos i amagatalls del CASTELL-PALAU de La Bisbal.

Recorregut

Activitats

Especificacions

Condicions

Les visites es poden anul·lar per part de TURISMON per causes:

Meteorològiques: desastres naturals, inundacions,…

Causes alienes al control per part de TURISMON

En aquests casos TURISMON retornarà l’import corresponent a les visites reservades. La cancel·lació s’informarà degudament mitjançant el correu electrònic que s’ha facilitat en el procés de reserva.

Una vegada adquirida la seva experiència podrà optar a la seva cancel·lació o bescanvi sempre que ho comuniqui dins del període màxim dels 48 hores previs a l’inici de la mateixa activitat, en cas de comunicar-ho entre 48 y 24 hores abans de l’inici de l’activitt el reembolsament serà del 50%.
En aquest cas, TURISMON ofereix la possibilitat de retornar l’import abonat fins avui o bé, canviar el seu voucher per la mateixa activitat o una altra del mateix valor monetari en altres dates amb disponibilitat i prèvia consulta a l’Organitzador.

T’apuntes a l’aventura?

RESERVAR

Per qualsevol dubte:
T. 872 590 969
M. 619 014 484
--> -->